Endnu en kvinde antastet af blotter

De seneste uger er adskillige kvinder blevet antastet af blottere i Næstved og Sorø. Både onsdag og torsdag var den gal igen. Senest gik det ud over en 32-årig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er åbenbart højsæson for blottere. I hvert fald har de været massivt til stede i Næstved og Sorø de seneste uger, og torsdag var den gal igen. Her gik det ud over en 32-årige kvinde på Sorø Station.

På perron 2 begyndte en mand at befamle sig selv i skridtet, hvorefter han åbnede sine bukser. Det fik kvinden til at forlade perronen, skriver Sjællandske

16-årig fik hjælp af vidne 

Episoden sker blot et døgn efter, at en 16-årig pige blev antastet af en blotter - også på Sorø Station. Her kom et vidne den 16-årige til undsætning, hvorefter gerningsmanden stak af. 

Læs også: Mand blottede sig for 16-årig

Tirsdag i denne uge var den 2 kvinder i Næstved, som ringede til politiet uafhængigt af hinanden og berettede om en blotter i Herlufsholmskoven. En patrulje havde held til at anholde en 26-årig serbisk mand kort tid efter, og han er efterfølgende blevet sigtet for 9 tilfælde af blotteri, og så er han blevet udvist af landet. 

Flere tilfælde

8. oktober blev en 38-årig mand anholdt for at blotte sig i samme skov. Politiet havde forinden fået tip om blotteren og sendte 2 kvindelige betjente ud at løbe i skoven - klædt i civilt tøj. Det var nok til at lokke gerningsmanden frem, og han blev bogstaveligt talt taget med bukserne nede. 

Læs også: Blotter bliver udvist af landet

Sorø var i løbet af sommeren også ramt af en del mænd med trang til at smide tøjet for øjnene af fremmede. Den 9. juli blottede en mand sig foran en 19-årig kvinde på Skælskørvej i Sorø, og måneden forinden, den 25. juni, gik det ud over en 10-årig pige, da en mand sprang ud fra en busk med bukserne nede om knæene.

Usikkerhed om gerningsmand 

Foruden episoder om blotteri har der også været voldtægtsforsøg i området. Den 17. juni forsøgte en ukendt gerningsmand at forgribe sig på 2 piger på henholdsvis 14 og 16 år. De 2 piger slap i fællesskab væk fra manden, men havde i den efterfølgende periode svært ved at sove om natten.

I forhold til onsdagens og torsdagens sag fra Sorø Station ved politiet ikke, om der er tale om samme gerningsmand, da den 16-årige pige ikke har kunnet afgive noget signalement af vedkommende. Den 32-årige kvinde fra torsdagens episode har beskrevet den mand, hun så, som:

  • Cirka 40 år
  • 170-175 centimeter høj
  • Kraftig af bygning og kronraget eller skaldet
  • Manden var iført en laksefarvet t-shirt