¨

En sand kærlighedshistorie

Foto: TV ØST

Hun gik ind i kirken som prinsesse. Og kom ud som grevinde. Et massivt presseopbud var mødt op for at dokumentere Alexandras og Martins historiske bryllup.

- Det er aldrig det sidste kys, storsmilede Alexandra - grevinde af Frederiksborg - da pressen foran Øster Egede Kirke bad hende kysse sin mand, Martin Jørgensen, en sidste gang foran de mange telelinser.

Parret var netop blevet viet af pastor emeritus Peter Parkov, regentparrets nære ven, og blot en times tid før var Alexandra stadig prinsesse. Men hun valgte kærligheden frem for sin royale titel, og netop det har som en magnet tiltrukket mange pressefolk fra udlandet.

- Det en helt speciel historie om en prinsesse, der siger nej til at være prinsesse for at gifte sig med en almindelig mand. En sand kærlighedshistorie, siger fotografen Frederic Nebinger som forklaring på, hvorfor han er rejst hele vejen fra Paris for at dække brylluppet.

Og selv om det historiske bryllup blev holdt privat, fik pressen alligevel, hvad den kom efter, for de nygifte og prinserne Nikolai og Felix tog sig god tid til at hilse på og lade sig fotografere.

Som et endegyldigt bevis på Alexandras nye borgerlige liv blev hendes cv med billede og monogram lørdag fjernet fra kongehusets hjemmeside.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App