¨

En dag i sort

Foto: TV ØST

Seks taekwondoudøvere fra Holbæk satte lørdag en streg under, hvorfor de har det sorte bælte, da de skulle vise evnerne frem for at stige i graderne.

De sorte bælter blev endnu mere værd, da seks taekwondoudøvere fra Holbæk lørdag var til sortbælte graduering. Alle eleverne skulle op til 2. dan og havde alle sammen det sorte bælte i forvejen, men nu havde de mulighed for at komme et skridt videre opad i rækken, der gårop til 6. dan.

Udøverne havde forberedt sig gennem lang tid til den store dag, og de klarede sig alle godt. Selve graduerings dagen begyndte med indskrivning klokken 9, herefter var der velkomst og teoriprøve, efter teoriprøven var der to gange træning inden selve gradueringen, og så var der ceremoni og overlevering af certifikater klokken 16.30.

Selve gradueringen bestod både af en lang række grundteknikker, flyvespark, kamp med flere modstandere og afslutningsvis gennembrydning af brædder. 

Alle de, der gik op til gradueringen, klarede sig ifølge træner Henrik Sørensen rigtigt flot. De var godt forberedte og kunne alle deres ting, lyder rosen.

Billedet:

Fra venstre forrest: Rasmus Villumsen, Emma Højgaard.

Fra venstre bagerst: Thomas Caspersen Nielsen, Katrine Guldbæk Jacobsen, Frida Juhl Nielsen, Satar Ramaki

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App