EM-vindere hjem til afdæmpet hyldest

Mandag formiddag blev de seks regionale badmintonspillere modtaget i lufthavnen efter både kvinder og mænd vandt guld ved hold-EM i Rusland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ved middagstid mandag landede de nyslåede EM-guldvindere i Københavns Lufthavn.

- Det var bare super-fedt at stå øverst på skamlen i går. Vi har ikke rigtig fået fejret det, men det skal nok komme. Jeg er bare simpelthen så glad for at have været en del af det her hold, siger Mette Poulsen, der til daglig spiller i Team Skælskør-Slagelse.

Beskeden hyldest

Modtagelsen i lufthavnen blev ret afdæmpet i respekt for doublespilleren Carsten Mogensen, der under EM fik det dårligt. Han fik konstateret en medfødt aneurisme på en blodåre i hjernen, og fredag blev han opereret.

- Jeg har fuld forståelse for Badminton Danmark, og jeg synes et eller andet sted, at det er det rigtige, at vi ikke står og popper champagne i forhold til det, der er sket med Carsten. Jeg synes, at det var på sin plads med en lille hyldest men så heller ikke mere, siger Mette Poulsen.

Både herrerne og kvinderne vandt de respektive finaler med 3-1 i kampe.

Med på de to EM-hold var der fem spillere fra Team Skælskør-Slagelse: Mads Pieler-Kolding, Anders Skaarup, Kim Astrup, Hans-Kristian Vittinghus og Mette Poulsen. Derudover deltog Anna Thea Madsen fra Svinninge, der til daglig stiller op for Værløse.

Team Skælskør-Slagelse skal i denne uge spille semifinaler mod Værløse i den danske holdturnering.