¨

Elever demonstrerer

Foto: TV ØST

Skolesammenlægningerne i Vordingborg kommune får nu de kommende 9. klasse elever på barrikaderne. De har her få dage før deres sommerferie fået at vide, at de fra næste skoleår skal flytte skole. Det demonstrerede de mod i dag.

Slagsange, bannere og et alvorsord med skolederen. Der var ikke meget overladt til tilfældighederne, da kommende 9. klasse elever fra skolerne i Vordingborg i morges demonstrerede mod deres skoleflytning.

- Jeg synes, det er en dum beslutning, som kommer meget pludseligt. Det var slet ikke noget, vi havde regnet med, fortæller Cecilie Nielsen, fra Iselingeskolen.

Demonstrationen startede på Iselingeskolen, hvor det indtil i fredags var planen at 9. klasserne skulle gå, men nu er de blevet flyttet til Marienbergskolen, hvor eleverne fra 0.-6. klasse skal være. Årsagen til flytningen er pladsmangel.

- Jeg siger, ikke det bliver uden problemer. Vi skal selvfølgelig tage dem alvorligt, og vi skal også tage deres forældre alvorligt. Det er kommet meget pludseligt. Siger skoleleder, Søren Peter Foldager.

02:04 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App