Efterlyst fundet død

Den 31-årige Andrea Henrik Dam Orizi der har været efterlyst siden den 23. december blev i dag fundet død i en skov mellem Stubbekøbing og Nørre Alslev. Familie, pårørende og venner var igen i dag ude at lede efter ham, men det var en tilfældig forbipasserende der fandt ham

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Andrea Henrik Dam Orizi er fornyligt blevet udskrevet fra det psykiatriske hospital Oringe. Han skulle have holdt jul på værestedet "DEN ÅBNE DØR" i Nørre Alslev, men her dukkede han ikke op og ingen har set ham i live siden den 23. december klokken 15.

Familie, venner og pårørende til Andrea Henrik har siden hans forsvinden ledt efter ham flere steder på Falster. De har hængt efterlysningsplakater op, lavet en Facebook-gruppe og har haft hunde med i eftersøgningen, men uden held.

TV2 ØST var igang med optagelserne til en reportage om familiens eftersøgning, da meldingen om, at Andrea Henrik Dam Orizi var fundet død blev indtelefoneret.

Sydsjælland - og Lolland-Falsters politi siger i dag til TV2 ØST, at der er intet der tyder på, at der ligger en forbrydelse bag dødsfaldet.