Efterlyses i drabssag

To yngre mænd efterlyses nu i drabssagen fra Toreby på Lolland, hvor en mand lørdag aften blev fundet død af mange knivstik

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Måske var det indbrudstyve, der forvandlede et soveværelse til et blodbad, da de myrdede en mand i Toreby på Lolland . Politiet jagter to yngre mænd, der blev set i landsbyen natten til fredag.

Obduktionen af liget var søndag endnu ikke tilendebragt og vil ifølge politichefen fortsætte mandag. Derfor kan politiet endnu ikke med sikkerhed fastslå dødsårsagen, men der er tale om et meget bestialsk drab, oplyser Søren Ravn-Nielsen.

Offeret er så alvorligt tilredt, at politiet endnu ikke mandag morgen er sikker på, at det drejer sig om den 62-årige mand, som bor i huset 

Politiets undersøgelser tyder på, at drabet blev begået natten mellem torsdag og fredag morgen. To unge mænd blev samme nat mellem kl. 01 og kl. 01.15 set i den vestlige ende af Torebyvej, hvor den munder ud i retning mod Sakskøbing i området ved landsbyen Grænge Mølleby. Gerningsstedet ligger blot nogle hundrede meter væk fra huset, som de unge mænd opsøgte. De to blev set henvende sig ved huset, men ingen lukkede op. Dét så et vidne, som politiet har talt med.

- Måske ville de spørge om vej. De behøver ikke at have med drabet at gøre, men vi vil gerne tale med dem, siger Søren Ravn-Nielsen.

- Vi har modtaget fire-fem henvendelser, men der er intet gennembrud i efterforskningen, siger han.