Dusør på 100.000 kroner

Dusør på 100.000 kroner udloves efter, at politiet er kørt fast i efterforskningen af et stort tyveri af en pengetransport i Hvalsø.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Gerningsmændene slap væk med over 5 millioner kroner, da de den 30. november slog til mod en pengetransport, der holdt ved Netto i Hvalsø.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, der nu forsøger at få fornyet opmærksomhed om sagen, ved at udlove en dusør på 100.000 kroner for afgørende oplysninger, der kan bringe efterforskningen videre.

Det er pengetransportfirmaet, der stiller pengene til rådighed.

Tyveriet foregik tidligt om morgenen, da chaufføren var gået ind i supermarkedet. Tyvene brød ind i bilen og forsvandt med de mange penge.

De tomme pengekassetter blev senere fundet på Havemøllevej ved Torpet i Ringsted.

Midt- og Vestsjællands Politi vil især gerne have oplysninger om en ældre cremefarvet varevogn med to mænd, der blev set i nærheden af Netto-butikken.

Normalt er værdikassetterne sikret med både alarmer og farvepatroner, men alligevel lykkedes det tyvene at slippe af sted med pengene.

Hos Midt- og Vestsjællands Politi ønsker man ikke at gå i detaljer med deres fremgangsmåde, men nøjes med at konstatere, at tyveriet var nøje planlagt og veltilrettelagt.

/ritzau/