Due sikrede point til FC Vestsjælland

Anders Due udlignede til 1-1 for FC Vestsjælland, der spillede uafgjort hjemme mod Sønderjyske i Superligaen.

FC Vestsjælland og Sønderjyske havde søndag en god mulighed for at trække sig fri af bundsumpen i Superligaen, men holdene forpassede muligheden med 1-1 i Slagelse.

Tommy Bechmann bragte Sønderjyske foran før pausen, inden Anders Due udlignede i anden halvleg.

Selv om FC Vestsjælland havde masser boldbesiddelse, så var det gæsterne, der skabte de største chancer før pausen. I de sidste 45 minutter var det lige omvendt.

Sønderjyskes Marvin Pourie kom til flere gode afslutninger, men det var alligevel angrebskollegaen Tommy Bechmann, der scorede først i Slagelse.

Efter 35 minutter vippede Daniel Jensen elegant bolden over hjemmeholdets bagkæde til Bechmann, der uden større betænkningstid hamrede Sønderjyske på 1-0. En flot scoring af gæsterne, der blev hjulpet godt på vej af passivitet hos FC Vestsjælland.

Kampen ændrede fuldstændig karakter efter pausen, hvor værterne pludselig begyndte at true Sønderjyskes mål

Anders Due headede med et spektakulært mål FC Vestsjælland på 1-1 10 minutter efter pausen, da han på kanten af straffesparksfeltet modtog en aflevering fra en stærkt spillende Peter Nymann. Due fik masser af kraft i sit optimistiske hovedstød, der snød Marin Skender i gæsternes mål.

Selv om 2-1-scoringen længe lå i luften, så formåede hjemmeholdet ikke at hive sejren hjem.

FC Vestsjælland har 11 point på ottendepladsen, mens Sønderjyske følger lige efter med 10 point.