DSB-kunder må fortsat vente på toget

Mange danskere vil også de kommende dage blive ramt af store togforsinkelser. Men køligere vejr forude betyder rettidige tog, lover DSB.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mange danskere må indstille sig på forsinkelser på op mod en time, når de skal hjem fra arbejdet de kommende dage. De lumre sommertemperaturer betyder, at DSB fortsat må sætte farten ned på togene.

Ifølge trafikchef Erik Christensen må kunderne forvente forsinkelser på mellem en halv time og en time i middags- og eftermiddagstimerne.

- Det ser gudskelov ud til, at det - set med jernbaneøjne i hvert fald- bliver køligere fra på onsdag. Så lige nu forventer jeg, at vi fra kører rettidigt igen fra onsdag, siger trafikchefen til Ritzau.

Forsinkelserne mellem klokken 12 og 20 startede fredag og har stået på hele weekenden. Trafikchefen er lettet over, at det ikke er gået værre, end DSB havde bebudet på forhånd.

- Når alle tog er meget forsinkede, så vil personale og materiel på et eller andet tidspunkt mangle rundt omkring, men det har der kun været ganske lidt af. Vi har haft det under kontrol, siger Erik Christensen.

 

 

 

 

 

/ritzau/