Drenge stjal 65.000 fra sovende mand

Politiet har anholdt fire drenge i Korsør. De listede sig ind hos en fuld og sovende mand og stjal 65.000 kroner. Deres forældre reagerede ikke, da børnene kom hjem med de mange tusinde kroner. - Jeg har opgivet ham, var den ene mors reaktion til politiet

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Dovenskab og øltørst kostede en 68-årig mand på Linde Allé i Korsør dyrt. For at få øl, kastede han 500 kroner ud fra sin altan til nogle drenge, og bad dem om at hente øl.

Da manden havde drukket sine øl og var faldet i søvn, listede tre drenge på 16 år og en på 14 år sig ind i manden lejlighed og stjal 65.000 kroner, som han havde liggende.

I går anmeldte manden det til politiet, som fandt de fire drenge og omkring 40.000 kroner hos den ene. En af drengene havde nået at købe sig en knallert og havde gået rundt og pralet med, at de havde mange penge.

Hos politiet undre man sig over, at drengenes forældre ikke har reageret, da børnene kom hjem med favnen fuld af tusindvis af kroner.

- Den ene mor gad ikke komme og hente sin dreng på stationen efter anholdelsen, fortæller politiet i Slagelse. Hun sagde til politiet, at hun havde opgivet sin søn.

De tre drenge er nu sigtede for tyveri og den fjerde er overgivet til de sociale myndigheder.