Drægtig københavnsk hund forsvundet i regionen

En københavnsk hund har været forsvundet nær Nykøbing Falster siden søndag den 20. maj. Ejeren, Stine Weber, pendler stadig frem og tilbage for at finde den.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Stine Weber har fået to hjælpsomme piger til at hjælpe sig med at dele efterlysninger ud i området, men indtil videre uden held. 

Den forsvundne hund er en langhåret Chihuahua tæve på fire år. Hunden er drægtig og er sat til at føde i denne uge eller i den nærmeste fremtid. Hun er mørk chokoladebrun og vejer omkring 2½ kg. Hendes navn er Julie med et engelsk J.

Julie forsvandt søndag den 20. maj fra Tørstemosevej 23 og er set på Pogemosevej onsdag den 23 maj hvor en mand havde fat i hendes halsbånd. Desværre slap han hende da hun bed ud efter ham. Hun er meget sky og bange.

Hunden er også set tirsdag den 29 maj i vejkanten på Guldborg vej ved t-krydset til Toreby Vestergade og hun gik mod Sundby. Det var kl 7.15

Stine Weber vil meget gerne høre fra folk, der har set hendes hund, og hun har nu udlovet en dusør på 5000 kroner. Stine Weber bor selv i København, men hun har pendlet frem og tilbage for at lede efter sin lille hund. 

 - Hvis man skal gøre sig nogen forhåbninger om at få fat på hende, vil jeg anbefale man bruger mad og rolige bevægelser, da hun er meget bange, siger Stine, der kan træffes på telefon: 35 37 14 35

Julie er væk
 - Julie har været forsvundet i snart to uger