Dræbt mand identificeret

Politiet har identificeret den mand, der i mandags blev fundet død i en lade på Lolland. Men det er stadig uklart, hvad han døde af.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var den 51-årige Erik Egelund Sørensen fra Lolland, der for en uge siden blev fundet død i en lade på en nedlagt landbrugsejendom i Tjennemarke. Det har politiet fundet frem til efter obduktionen, men der skal foretages yderligere prøver for at fastslå, hvad han døde af, oplyser vicepolitiinspektør Søren Ravn Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politi.

De foreløbige resultater har ikke afkræftet politiets mistanke om, at Erik Egelund Sørensen er dræbt. Han var på besøg på gården, og politiet har anholdt en 43-årig mand med tilknytning til ejendommen. Han er varetægtsfængslet i endnu tre uger og sigtes for drab.

Sagen er blevet behandlet for lukkede døre i retten, og Søren Ravn-Nielsen vil derfor ikke fortælle detaljer om, hvad Erik Egelund Sørensen muligvis lavede på ejendommen, og hvilken tilknytning den 43-årige mand har til det nedlagte landbrug, hvor den dræbte blev fundet. Den 43-årige var på stedet, da politiet ankom og blev anholdt kort efter.

  /ritzau/