Drabssigtet er fra Tappernøje

En 41-årig mand fra Tappernøje er sigtet for at have kvalt en prostitueret i København. Manden nægter sig skyldig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Torsdag den 23. maj skulle vise sig at være sidste arbejdsdag for en 57-årig prostitueret på Bunny Bar på Vesterbro i København. Hun blev senere fundet død på sin seng i sin lejlighed.

Torsdag blev en 41-årig mand fra Tappernøje fremstillet i grundlovsforhør - sigtet for drabet, men han nægter sig skyldig. Det skriver Ekstra Bladet.

Manden fortalte, at han var taget ind til København for at hygge sig, og han havde ofte besøgt Bunny Bar på Vesterbro. Han havde været på udkig efter prostituerede, og han havde aftalt en pris med offeret. Den 41-årige berrettede, at de var taget hjem i hendes lejlighed på Kingosgade på Frederiksberg, men at han havde fået rejsningsproblemer, og de derfor var taget tilbage til Bunny Bar, indtil den lukkede klokken 03.00. Så tog de tilbage for at prøve igen.

Men herfra svigter hans hukommelse. Han kan intet huske fra de ankom til lejligheden, til han forlod den næste formiddag. Til politiet fortalte han imidlertid efter anholdelsen, at han kunne huske, at han så kvinden ligge livløs på ryggen i dobbeltsengen, og han var klar over, "at den var gal".

Den 41-årige mand fra Tappernøje er varetægtsfængslet i 27 dage.