DONG Energy placerer 90 arbejdspladser i Slagelse

DONG Energy er i gang med at installere 90 medarbejdere i Slagelse. Borgmester Lis Tribler glæder sig over, at det store selskab ser fordele ved Slagelses beliggenhed og infrastruktur.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I en bygning, som før har hørt under Forsvarets Bygningstjeneste på Merkurvej i Slagelse, har Dong Energy lejet små 1000 kvadratmeter til 90 medarbejdere. Det to-årige lejemål blev indgået ved nytår, og siden har man haft travlt med at gøre lokaler klar.

Lokalerne bruges af en projektorganisation, som skal designe og indføre et nyt IT-virksomhedssystem og dermed harmonisere og optimere processer og forretningsgange i to af vores forretningsenheder, nemlig Generation og Renewables, oplyser regnskabschef Kim Japp, DONG Energy Generation A/S.

Arbejder både i øst og vest

Generation og Renewables omfatter det tidligere ENERGI E2 og Elsam samt dele af DONG og producerer el og varme via 25 kraftværker foruden et stort antal vindmøller. De to forretningsenheder arbejder både øst og vest for Storebælt. Derfor var det oplagt at søge en central geografisk placering til den fælles projektorganisation.

Borgmester Lis Tribler glæder sig over, at et af Nordeuropas største energiselskaber dermed er med til at understrege Slagelses fortrin med hensyn til beliggenhed og infrastruktur.