¨

Dømt for knivstik i brors ryg

En 19-årig mand skal halvandet år bag tremmer fordi han til en nytårsfest i Ørslev ved Vordingborg stak sin lillebror i ryggen med en kniv.

En 19-årig mand er blevet idømt halvandet års fængsel fordi han ved en nytårsfest truede sin mor og mormor med en kniv og efterfølgende stak sin lillebror i ryggen med en kniv.

Familien var samlet til nytårsfest i Ørslev ved Vordingborg, da det gik galt. Den 19-årige blev beruset og der opstod ballade, hvilket fik moderen til at beslutte, at festen skulle stoppe.

Det gjorde den 19-årige så rasende, at han truede først sin mor og derefter sin mormor med en 23 cm. lang kniv. En 16-årig lillebror greb ind, hvilket betød, at hans storebror stak ham med kniven i ryggen, hvor han fik en stor flænge.

I retten talte den 19-åriges mor, mormor og lillebror godt for den 19-årige, skriver Sjællandske. Men retten afspillede bl.a. mormoderens alarmopkald til 112 og fik på den måde at vide, hvad der var sket. Retten valgte derefter at dømme den 19-årige skyldig og tildele ham en fængselsdom på halvandet år.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App