Dømt for at befamle små piger

En 37-årig mand har fået otte måneders betinget fængsel for at befamle små piger i Borup.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 37-årig mand befamlede i en årrække små piger på forskellige adresser i Borup. Nu har manden fået otte måneders betinget fængsel, skriver DAGBLADET Køge.

En 37-årig mand fra Bogense er blevet idømt otte måneders betinget fængsel for at befamle en mindreårig pige igennem flere år. Pigen er i dag 15 år gammel, og overgrebene fandt sted, da hun var ni til 12 år gammel.

Fra september 2000 til august 2005, da pigen var mellem otte og 12 år, befølte den 37-årige pigen i skridtet, på indersiden af lårene og på balderne uden på tøjet. Og i en periode fra september 2001 til september 2004 gik han endnu længere, dog uden at have egentligt samleje.

Overgrebene skete ved flere lejligheder på tre forskellige adresser i Borup, men anklageren fra retssagen må ikke oplyse, hvilken forbindelse manden havde til pigen.

Fra november 2001 til august 2005 befølte den 37-årige desuden en anden pige, der er et år ældre end den første. Dette skete flere gange på en adresse i Nørre Dalby, og her blev pigen følt uden på tøjet i skridtet og på inderlårene.

Den 37-årige har nu fået sin dom, som lyder på otte måneders betinget fængsel med en prøvetid på to år. Manden er under tilsyn af Kriminalforsorgen og skal til tvungen ambulant sexologisk behandling. Desuden må han ikke få besøg af piger under 15 år, og han skal også betale en erstatning på 27.450 kroner til den yngste pige, han befamlede.