Dommer truet - afbrød serie 2-kamp

En dommer følte sig søndag sig så truet af en spiller, at han afbrød en kamp mellem Langebæk Alliancen og Ishøj. Sagen er nu indberettet til Sjællands Boldspil Union.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Du skal være glad for, at du er dommer, for ellers havde jeg pandet dig sådan en - og »jeg knepper dig, kraftedeme« var blot et par af de sætninger, som dommer Flemming Linnemann fik smidt i hovedet, da han søndag passede fløjten i en kamp i serie 2 mellem Ishøj og Langebæk Alliancen, skriver Sjællandske.

Da en af Ishøjs spillere i forbindelse med en udvisning i kampens 79. minut siger »Du skal være glad, hvis du kommer herfra i live«, fik dommeren nok. Han valgte derfor at afbryde kampen ved stillingen 5-0 til Langebæk, fordi han frygtede for sin egen sikkerhed.

- Jeg har aldrig, i mine 23 år som dommer, været ude for et hold og deres tilskuere, som har virket så truende og haft en adfærd, der i den grad sætter fodbolden i miskredit, fortæller Flemming Linnemann til avisen.

- Det kunne nemt have udviklet sig til voldsepisode, hvis ikke jeg og Langebæk Alliancen havde holdt hovedet koldt, vurderer han.

Flemming Linnemann har efterfølgende indberettet sagen til Sjællands Boldspil Union, som nu skal igang med at undersøge sagen.

- Jeg er bekendt med, at kampen er blevet afbrudt, men derudover kender jeg ikke så meget til detaljerne. Vi er i gang med at indhente oplysninger fra alle parter, og før vi har fået dem, kan jeg ikke sige så meget, forklarer Jens Erik Jensen, administrationschef i SBU til Sjællandske