¨

Døgnrapport for Midt- og Vestsjællands politi

Flere indbrud og nogle bilister, som var taget for spirituskørsel. Det satte sit præg på politirapporten for det seneste døgn

Uddrag af døgnrapport fra søndag kl. 7 til mandag  kl. 7.

Spirituskørsel - Roskilde. Kl. 0630 anholdt politiet en 37-årig mand fra Roskilde, der kom kørende på Lindenborgvej. Manden var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve og efterfølgende løsladt.

Butikstyveri - Nykøbing Sj., Odsherred. En 20-årig mand, der opholder sig i  Nykøbing, stjal kl. 11.53 10 oddsetkuponer i SuperBrugsen, Algade. Manden hævdede, at der var gevinst på en af kuponerne. Den 20-årige blev sigtet for tyveri, og det vides ikke, om han har ret i sine antagelse af, at der var gevinst. Sikkert er det  imidlertid, at den 20-årige ikke vil få gevinsten udbetalt

Indbrud i villa - Føllenslev, Kalundborg. Anmeldelse om indbrud på Egemarkevej, forøvet mellem lørdag kl. 0900 og søndag kl. 1215. Et vindue var knust. Fra stedet var stjålet 32" Medion fladskærmstv  samt 42" Phillips tv, Onkyo stereoanlæg og B&W højttalere.

Anholdelse - Holbæk.Kl. 1440 anholdt politiet en af dets meget godt kendinge, en 33-årig mand fra Asnæs. Manden blev anholdt i forbindelse med  to indbrud på Riffelhavevej i Holbæk.

To årvågne borgere havde bemærket den senere anholdte i kvarteret, hvor de holdt øje med ham og tilbageholdt ham til politiet kom frem. Den 33-årige var påvirket af stoffer. Han blev fundet i besiddelse af tyvekoster, der antages at hidrøre fra indbrud på Riffelhavevej. Den 33-årige vil blive fremstillet i grundlovsforhør mandag med krav om varetægtsfængsling.

Indbrud i villa - Kirke-Hyllinge, Lejre. Anmeldelse om indbrud på Lyndby Gade, forøvet mellem lørdag kl. 1700 og søndag kl. 1230. En dør brudt op til stedet, hvorfra er stjålet en bærbar pc, sølvtøj og guldsmykker.

Indbrud i villa - Borup, Køge. Anmeldelse om indbrud på Tjørnevej, forøvet mellem fredag kl. 1600 og søndag kl. 14000. Fra stedet var stjålet 1000 kr. i kontanter. 

Spirituskørsel - Kirke-Hyllinge, Lejre.
Kl. 16.30 anholdt politiet en 59-årig mand fra Gershøj, der blev kom kørende på Strandbakken. manden var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve og løsladt.

Indbrud i villa - Sasserup, Holbæk.
Anmeldelser  om indbrud på Søstrupvej, forøvet mellem fredag kl. 1400 og søndag kl. 1705. Et vindue var opbrudt. Et ældre sortmalet pengeskab indeholdende nøgler, kort og gamle mønter bl.a. grønlandske er stjålet fra stedet.

Spirituskørsel - Knabstrup, Holbæk.
Kl. 17.20 anholdt politiet en 46-årig mand fra Regstrup, der kl. 17.10 kørte på Skovvænget i Knabstrup. Manden gjorde alt for at gøre opmærksom på sig selv. Han havde kort forinden overhalet af patruljebil med en hastighed på mindst 96 km/t, hvor han kun måtte køre 70 km/t, og da politiet stoppede ham kunne man konstatere, at han var påvirket af spiritus. Manden blev løsladt efter udtagelse af blodprøve.

Indbrud i lejlighed - Store-Heddinge, Stevns
Anmeldelse om indbrud på Munkegade, forøvet mellem torsdag kl. 1200 og søndag kl. 1745. Et vindue opbrudt og fra stedet stjålet 37" fladskærmstv.

Indbrud i villa - Kalundborg.
Anmeldelse om indbrud på Kystvejen, forøvet mellem søndag kl. 1845 og kl. 1915. Et rude aflistet. En alarm er revet ned fra en væg. Tilsyneladende intet stjålet.

Spirituskørsel - Kirke-Hyllinge.
Kl. 1932 blev en 45-årig mand anholdt på Grimshøjvej, hvor han kom kørende i bil. Manden var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve, før han blev løsladt.

Indbrud i villa - Vindinge, Roskilde.
Anmeldelse om indbrud på Ved Kirken, forøvet mellem lørdag kl. 1030 og  søndag kl. 1945. Et vindue opbrudt og fra stedet stjålet smykker.

Røveri  - Greve.
Kl. 2132 fik politiet anmeldelse om et røveri, der fandt sted kl. 2115 på Jørgen Bachs Plads i Greve, hvor en 37-årig mand fra Albertslund havde været udsat for røveri, idet han blev truet med pistol til at udlevere 17500 kr. i kontanter, som pgl. havde hævet inden for de seneste dage. Forurettede havde netop hævet penge i en pengeautomat, og da han nåede retur til sin bil blev han opsøgt af to gerningsmænd. Den ene v´beskrives som 35-40 år, 175 cm. høj, ar på tværs i panden, lyst halvlangt hår, mørke benklæder. Den anden er ca. 20 år, 180-185 cm, kraftig/tyk, iført hue og sort Adidas joggingdragt. Begge virkede som misbrugere. Gerningsmændene truede med en pistol.
Politiet foretog undersøgelser i området, men fandt ikke frem til gerningsmændene.

Forsøg på indbrud i villa - Solrød.
Anmeldelse om indbrudsforsøg på Hedevej, forøvet kl. 0413. Forurettede overraskede en gerningsmand, som lyste ind af forurettedes vinduer.

Gerningsmanden kørte fra stedet i en rød kassebil. Noget tyder på, at gerningsmanden er skræmt væk fra stedet af forurettede. Politiet fandt ikke spor efter indbrud i andre villaer på vejen. Den formodede gerningsmand beskrives som dansk, ca. 185 cm. høj, kraftig af bygning, stor hoved, mørt tøj og jakke. Virkede som en rockertype.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App