Døgnrapport fra Midt- og Vestsjællands Politi

Fra torsdag til fredag morgen har politiet i Midt- og Vestsjællands Politi blandt andet taget sig af anmeldelser om indbrud, spiritus-kørsel og slagsmål. Læs døgnrapporten her.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Indbrud i værksted - Ringsted.

Kl. 08.00 blev der anmeldt et indbrud i Lillevang Autolakering, Industriparken. Det er sket mellem onsdag kl. 16 og torsdag kl. 08. Et vindue var brudt op til stedet. Alt er gennemrodet og fra stedet er stjålet en hvid Peugeot Boxer varebil, TM 91234, forsynet med flammestaferinger (varebilen tilhører et pejsecenter) på siden, og derudover er stjålet kaffe m.v.

Spirituskørsel - Stevns.

Kl. 17.03 blev en 56-årig mand fra Rødvig standset på Sigerslevvej ved Store-Heddinge, hvor han kom kørende i bil. Den pågældende var påvirket af spiritus og fik derfor taget en blodprøve og efterfølgende løsladt.

Anholdelse - Lille Skensved, Køge.

Kl. 17.20 anholdt en politipatrulje en 22-årig mand fra Næstved, der var gået helt amok på Lille Skensved station. Den anholdte blev indbragt til politistationen, hvor han fik lov at køle lidt af, hvorefter han fik lov at gå igen. Den pågældende var psykisk uligevægtig.

Færdselsuheld - Jerslev, Kalundborg.

Kl. 21.18 fik politiet anmeldelse om færdselsuheld på Søvejen ved Jerslev, hvor en lastbilchauffør havde mistet herredømmet over sin lastbil, idet det ene hjulpar kom ud i rabatten og dernæst kørte lastbilen med anhænger på tværs af vejen og væltede 2 elmaster. Chaufføren, en 23-årig mand fra Struer, blev afhørt af politiet. Der måtte en stor kran til at få lastbilen retur på vejen igen.

Anholdelse - Kalundborg.

Kl. 21.31 blev en patrulje sendt til Høvlen i Skibbrogade, hvor der havde været et indbyrdes slagsmål mellem flere af gæsterne. Politiet måtte anholde en 44-årig kvinde fra Kalundborg, der ikke ville rette sig efter politiets anvisninger om at forlade stedet. Hun blev derfor hjulpet ud fra stedet og bragt til sin bopæl. Hun fik en bøde for sin optræden på stedet og blev løsladt på sin bopæl.

Forsøg på tyveri fra benzinautomat - Regstrup og Kundby, Holbæk.

Kl. 00.04 fik politiet en anmeldelse om forsøg på tyveri fra OK-tanken ved Regstrup brugs, Nørupvej og kl. 00.23 forsøgte formentlig de samme gerningsmænd sig ved OK-tanken, Kirkebakken i Kundby. Ingen af stederne lykkedes det for tyvene, at få noget udbytte. Automaterne delvist brudt op.

Anholdelse - Odsherred.

Kl. 01.30 anholdte en hundepatrulje tre gerningsmænd i Fårevejle Stationsby. Patruljen havde bemærket en bil, der kørte mod Fårevejle station. Det viste sig at være en varebil med to personer i bilen.

Til stede kom kort efter en grå BMW, der blev ført af en 24-årig mand fra Asnæs. Den 24-årige forsøgte at løbe væk fra stedet, men 400 meter væk blev han løbet op af en politihund, hvorefter den 24-årige meget klogt opgav at løbe videre.

De to personer i varebilen, en 27-årig mand og en 25-årig mand, begge fra Fårevejle, blev sammen med den 24-årige anholdt. Det viste sig, at den grå BMW var stjålet i forbindelse med indbrud i en villa tidligere på natten på Veddingevej.

De anholdte havde stjålet forskellige effekter fra huset og de blev også fundet i besiddelse af effekter, der ikke stammede fra dette indbrud. Derudover tilstod de tyveri af en Suzuki Grand Vitara, der ligeledes var stjålet. Bilen blev ligeledes fundet ved Fårevejle Station.

De anholdte vil fredag blive afhørt nærmere omkring nattens eskapader og dernæst vil politiets jurister vurdere, om de pgl. skal fremstilles i grundlovsforhør eller de kan løslades og dernæst indkaldes til et senere retsmøde.