¨

Dødsoffer måske ramt af lastbil

Foto: TV ØST

Den dræbte, som i nat mistede livet nær Holbæk, er identificeret. Det drejer sig om en 17-årig dreng fra Holbæks opland. Han blev måske ramt af en lastbil.

En flok kammeraters natlige køretur endte tragisk, da den ene natten til tirsdag blev kørt ned og dræbt på landevejen ved Dramstrup nær Holbæk. Offeret er en dreng på 17 år. Muligvis blev han ramt af en lastvogn med trailer.

Tirsdag eftermiddag havde det lokale politi kortlagt det meste af tiden op til dødsfaldet, men de sidste minutter er stadig blanke.

- Det ligger fast, at fem kammerater var ude at køre, efter at de havde været i byen. To af dem kom lidt op at skændes og småtjattede til hinanden, og det ville føreren af bilen ikke have, så de blev sat af, fortæller vicepolitiinspektør Kim Græns fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Klokken tre natten til tirsdag anmeldte en tilfældig bilist, at han havde fundet en ung mand liggende død midt på vejen og en anden mand, der chokeret og indsmurt i blod gik rundt lidt væk fra stedet. Den chokerede mand var ude af stand til at fortælle, hvad der var sket.

Den dræbte er en 17-årig dreng fra Holbæks opland. Muligvis blev han ramt af en lastvogn med trailer, som var på vej mod Kalundborg. På trailerens dæk blev der fundet blod. Chaufføren kontaktede selv politiet og fortalte, at han havde overhalet en person på landevejen, men ikke havde bemærket nogen påkørsel.

- Han vil nu blive afhørt igen, siger vicepolitikommissær Henning Olsen, der understreger, at lastbilchaufføren ikke kan betegnes som flugtbilist.

Den 17-årige kan også være blevet påkørt af en anden bilist, som så er flygtet fra stedet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App