¨

Dødsårsag stadig usikker

Politiet har i dag haft travlt med at undersøge det mulige gerningssted, uden at det dog er lykkes at afgøre om der ligger en forbrydelse bag.

Politiets hunde havde en travl dag på havnen i Sakskøbing, hvor de sammen med et massivt politiopbud ledte efter spor. Det store efterforskningsmaskineri blev sat i gang fordi politiet endnu ikke vil udelukke, at der er tale om et mord.

- Vi tager det altid meget alvorligt, indtil dødsårsagen er fastslået, siger vicepolitiinspektør hos politiet i Nykøbing Falster, Søren Ravn Nielsen. Både civilforsvaret og beredskabet deltog i aktionen og store dele af havnen var afspærret, mens hundene gjorde deres arbejde. Politiet tror at liget, som blev bjerget i morges, har ligget i vandet i under et døgn. Undersøgelserne ved havnen har stået på hele dagen og omfatter udover hundene også dykkere og afhøringer af folk, der har befundet sig i området aftenen før. - Og så skal liget obduceres i morgen, og det håber vi kan være med til at fastslå dødsårsagen. Men det er for tidligt at gætte på, hvorvidt der er tale om en forbrydelse, siger Søren Ravn Nielsen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App