Dødsårsag stadig usikker

Politiet har i dag haft travlt med at undersøge det mulige gerningssted, uden at det dog er lykkes at afgøre om der ligger en forbrydelse bag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiets hunde havde en travl dag på havnen i Sakskøbing, hvor de sammen med et massivt politiopbud ledte efter spor. Det store efterforskningsmaskineri blev sat i gang fordi politiet endnu ikke vil udelukke, at der er tale om et mord.

- Vi tager det altid meget alvorligt, indtil dødsårsagen er fastslået, siger vicepolitiinspektør hos politiet i Nykøbing Falster, Søren Ravn Nielsen. Både civilforsvaret og beredskabet deltog i aktionen og store dele af havnen var afspærret, mens hundene gjorde deres arbejde. Politiet tror at liget, som blev bjerget i morges, har ligget i vandet i under et døgn. Undersøgelserne ved havnen har stået på hele dagen og omfatter udover hundene også dykkere og afhøringer af folk, der har befundet sig i området aftenen før. - Og så skal liget obduceres i morgen, og det håber vi kan være med til at fastslå dødsårsagen. Men det er for tidligt at gætte på, hvorvidt der er tale om en forbrydelse, siger Søren Ravn Nielsen.