Diskotek nægter at udlevere jakker

Hvad gør man, hvis man som ejer af et diskotek gerne vil have, at folk bliver lidt længere. Diskotek The Plaze nægter at udlevere overtøjet, når gæsterne vil hjem.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Diskoteket The Plaze i Nykøbing Falster nægtede at udlevere deres gæsters overtøj. Personalet meddelte, at de pænt måtte vente til klokken to. Det var en ny regel på stedet, fortæller flere unge.

- Jeg synes, det er for meget. Man kan ikke tilbageholde folks ting. Det er langt ude. Vi ville jo bare gerne hjem, siger Malene Jull Larsen, gymnasieelev fra Nykøbing Falster.

Peter Maquardsen, ejer af The Plaze, siger at problemerne skyldes sygdom. Men det passer ikke, siger de unge. En undskyldning opfundet til lejligheden, fortæller én af pigerne i klippet her:

[video:flv:071128_the_plaze.flv]
Video: Søren Langhorn

- Det er noget pjat. Jeg kender rigtig mange, som har haft samme oplevelse på forskellige aftener. Og det med sygdommen, det tror jeg simpelthen ikke på. For der var to i garderoben den aften, og det har der altid været de gange, jeg har været der, fortæller Georgina Butler, Gymnasie-elev fra Nykøbing Falster.

I følge Lolland-Falsters Folketidende er mange unge begyndt at gemme deres overtøj i buskene uden for diskoteket, så de selv kan bestemme, hvornår de vil hjem.