¨

Direktør erkender uregelmæssigheder for 300.000 kroner

Foto: TV ØST

Der er blevet flyttet rundt på omkring 300.000 kroner i MadMarked A/S. Det erkender tidligere direktør Jesper Skibstrup i forbindelse med et lækket dokument.

Der bliver nu sat tal på det beløb, som tidligere direktør i MadMarked A/S menes at have flyttet til private konti. 310.000 kroner skal han have flyttet rundt på.

Overfor TV ØST erkender Jesper Skibstrup, at beløbets størrelse er korrekt, men han siger, at det skal ses i sammenhæng med de penge, som han har skudt i selskabet, og at der ikke er tale om tyveri.

Kontanter og lejet bil

I forrige uge kom det frem, at MadMarked A/S i Præstø og Store Heddinge lukkede. Meldingen var, at der er uregelmæssigheder i økonomistyringen, og de fik i sidste uge Jesper Skibstrup til at melde sig selv til politiet.

Han ønsker ikke foreløbigt at udtale sig yderligere om sagen, men ifølge et lækket dokument erkender han, at han løbende har overført beløb til sine personlige konti, at der ikke har været tilstrækkeligt styr på kontanterne, som han har brugt nogle af i privat øjemed, ligesom han uden forudgående aftale og uden at have beføjelser til det har lejet en bil.

I sidste uge meldte Jesper Skibstrup sig selv til politiet, som nu skal efterforske sagen. Han fortalte i sidste uge til TV ØST, at en del af problemerne i MadMarked A/S skyldtes hele konstruktionen af firmaet, men at han vedkender sig sin del af ansvaret.

Uklart beløb

Om de 310.000 kroner er hele det beløb, som Skibstrup har flyttet på, er endnu uvist. Han har ikke selv noget specifikt regnskab over, hvor mange kontanter han har brugt i privat øjemed, men Jesper Villadsen, der er medejer af madmarkedet i Store Heddinge, siger, at han gætter på, at omkring 100.000 kroner fra forretningen ikke er blevet lagt i døgnboksen, som det ellers var aftalt.

- Og det er altså mange penge for en virksomhed, som kun omsatte for cirka 1,2 millioner kroner, siger han.

Sagen skulle være overført fra Nordsjællands Politi, som i første omgang har været i kontakt med Jesper Skibstrup, til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her fortæller politikommissær Johannes Skree-Lassen dog, at sagsakterne endnu ikke er modtaget. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App