¨

Dialog mellem Holbæk Kommune og privat børnepasser

Foto: TV ØST

I dag mødtes den private børnepasser Pernille Karup med sin Advokat og kommunen. I morgen får hun svar på, om hun får sin godkendelse tilbage.

Pernille Karup får om et døgn svar på, om hun får sit job tilbage.

I fredags tog Holbæk kommune hendes godkendelse, til at passe børn, fra hende. Det skete fordi, de mente at sikkerheden i hendes hjem ikke var i orden. Ifølge Kommunen var en brødkniv på køkkenbordet til fare for børnene.

Læs også: Kommunen lukker dagpleje.

Men i dag inviterede Holbæk Kommune Pernille Karup og hendes advokat til et dialogmøde.

- Det var et positivt møde, og vi havde faktisk en rigtig god dialog, siger Pernille Karup.

Og hun glæder sig til, at Holbæk Kommune tager stilling til, om hun får sin godkendelse tilbage.

- Nu håber jeg, at jeg kan få lov til at passe de her unger i overmorgen. Det er min eneste handleplan nu med alt det her. Det handler egentlig bare om at blive behandlet ordentligt og at få lov til at passe mit arbejde, uddyber hun.

Advokaten skulle efter mødet sende en klage til kommunen, og den vil de tage stilling til allerede i morgen.

Forældrene støtter hende

Selvom det handler om børnenes sikkerhed, så har forældrene hele tiden været på Pernille Karups side. De mener nemlig, at sikkerheden er helt i top hos den private dagplejer. Og derfor har de meget svært ved at forstå situations gang.

- Vores holdning er uændret til Pernille. Vi elsker hende over alt på jorden, og vi støtter hende 100 procent. Lige meget hvordan udfaldet af denne sag bliver, vil vi som forældregruppe være i kontakt med Pernille, siger Alex Glistrup der er forælder.

Men Alex Glistrup mener, at Kommunen har taklet sagen helt forkert.

- Jeg mener, at den her dialog i dag (mellem Pernille Karup og kommunen, red.) skulle have været der for længe siden. De sidste 4 dage har været hårde, fordi vi intet havde hørt, så det er vigtigt, at der i dag har været dialog.

04:39 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App