¨

Det var så dén vinter

Foto: TV ØST

Lørdag vender vejret. Det bliver tø og sneen smelter.

Kulden blæser væk, og tøvejret sjasker ind med regn hen over weekenden, så vinteren var her også i denne omgang kun på kort visit. Kulden slipper sidst sit tag i de nordligste egne, mens vinden også langsomt puster ud. Søndag bliver det helt op til otte grader med en svag til jævn vind.
 
Sol bliver der ikke meget af. Lørdag ligger i skyernes skygge og til tider med nedbør, som i de nord og øst i begyndelse vil falde som slud eller sne. Men i takt med, at det bliver op til syv graders varme, vil regnen tage over. I løbet af dagen bliver det tørt igen i de sydvestlige dele af landet. Vinden vil stadig ruske jævnt til hårdt fra sydøst, men i løbet af natten til søndag løjer den af og går over i syd, oplyser DMI.
 
Søndag vil stadig være overskyet og regnfuld det meste af dagen. Først hen imod natten bliver der lidt opklaring. Vinden vil være let til frisk mellem sydvest og nordvest, mens temperaturen hele døgnet vil ligge mellem to og syv grader.
 
Det milde vejr fortsætter i den kommende uge, der også vil byde på byger måske i form af slud, men også på sol nu og da i løbet af dagene, der er blevet over tre timer længere, end da de var kortest for to måneder siden.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App