Design din egen kunstrute

Kulturregion Midt- og Vestsjælland har netop udgivet en folder, der opfordrer borgere fra hovedstaden og fra resten af landet til at tage på kunst-tur i Region Sjælland

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Folderen Out of Town 2007 – ud til kunsten, viser et bredt udsnit af det professionelle kunst- og udstillingsliv i Region Sjælland. Den indeholder samtidig en oversigt over udvalgte spise- og overnatningsmuligheder. Alle stederne er indtegnet på et oversigtskort, der gør det nemt at planlægge en individuel kunstrute som ramme for en oplevelsesrig tur rundt i regionen.

De mange professionelle udstillingssteder i Region Sjælland byder på en mangfoldighed af kunstudtryk fra guldalderens naturalistiske landskaber over det moderne maleri til samtidskunstens mange blandformer  og  Out of Town – ud til kunsten er et godt redskab til kunst- og kulturinteresserede, der ønsker at få et indblik i denne brede kunstvifte. 

Udstillingsperioden, der præsenteres i folderen, strækker sig fra 1. august til 31. december 2007, og det er derfor oplagt at tilbringe en sensommer- eller efterårsweekend i den nye Region Sjælland.

Fra 1.august kan brochuren downloades her: www.kulturregionmidtogvestsjaelland.dk