Dansk OL-håb skadet

Bryderen Mark O. Madsen fra Nykøbing Falster har fået en overbelastningsskade i skulderen og må holde pause i tre til fem uger. Skaden får ifølge bryderen ikke indflydelse på OL.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Bryderen Mark O. Madsen, der er udset som et af de store medaljehåb ved OL i Beijing, har pådraget sig en oerbelastningsskade i skulderen.

Mark O. Madsen har derfor været nødsaget til at aflyse sin planlagte træningslejr i USA i næste uge. Mark O. Madsen forventer dog ikke, at den kommende pause for indflydelse på hans muligheder ved OL.

- Nu må jeg, ud over fokuset på OL, for en periode også fokusere på at komme mig 100 procent oven på skaden, hvilket ikke er optimalt. Jeg forventer dog stadig at få noget nær en optimal forberedelse frem mod OL, siger bryderen fra Nykøbing Falster

Bryderen skal de næste tre til fem uger gennemgå et genoptræningsforløb for at blive helt klar igen. Skulderskaden har ikke noget at gøre med den skulderoperation, som Mark O. Madsen gennemgik sidste år. Den gang var der tale om problemer med den modsatte skulder.