¨

Dansk Folkehjælps juleindsamling slutter ved midnat

Foto: TV ØST

Der mangler hjælp til 2000 familier

65.000 børn lever i fattigdom i Danmark! Derfor samler Dansk Folkehjælp ind til fattige familier og deres børn, så de også kan få en jul med god mad og gaver.

Det går værst ud over børnene
De fattige familier, f.eks. en enlig mor med to børn, har i forvejen svært ved at få pengene til at slå til, så julen er derfor en ekstra hård tid. Det går ud over børnene, der ikke har noget at glæde sig til og føler sig udenfor, når andre børn taler om julen.

Dansk Folkehjælp Vi kunne sidste år hjælpe mere end 4.000 familier, der søgte om Julehjælp. Det er vores mål i år at uddele Julehjælp til mange flere børnefamilier. Vi frygter – på baggrund af mange henvendelser til os – at behovet er meget stort. For at kunne hjælpe så mange som muligt er det derfor nødvendigt med din støtte.

Hvem får Julehjælp?
Julehjælpen fordeles over hele Danmark bl.a. via Dansk Folkehjælps lokalafdelinger. Alle, der modtager Julehjælp, har ansøgt og er blevet indstillet af socialforvaltningen i deres kommune. På den måde sikrer vi, at Julehjælpen går til de mest trængende familier. Hver familie får en pakke til en værdi af 1.500 kr. bestående af kolonialvarer og 1 gavekort til en sportsforretning og 1 gavekort til en legetøjsforretning. Hver indsamlet krone går ubeskåret videre til julepakker til familierne.

Foto: TV ØST

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App