Dansk Folkehjælp: Byd på en ferie til trængte familier

Lavt antal donationer får nu Dansk Folkehjælp til at gå nye veje. De vil få folk til at købe eller donere ferieoplevelser til fattige familier.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Donationerne til Dansk Folkehjælp er faldet drastisk. Det får dem nu til at tage nye metoder i brug i forsøget på at sende flere trængte familier på ferie. Det skriver Folketidende.

Der er ikke penge nok, til at sende alle Dansk Folkehjælps ansøgere på ferie. Derfor har de nu lavet en kampagne, hvor de med sloganet ’Del dit sommerdanmark’ vil opfordre folk til at byde på eller donere ferieoplevelser til familier, som ellers ikke har råd til at komme på ferie.

Det har nemlig været nødvendigt for Dansk Folkehjælp at tænke nyt, hvis man spørger generalsekretær Klaus Nørlem.

- I år har vi kun økonomi til at sende omkring 2.000 udsatte personer af sted på de eftertragtede ferieophold med Dansk Folkehjælp. Sidste år hjælp vi mere end 4.100 personer, siger Klaus Nørlem og fortsætter:

- Dertil kommer, at for hver gang vi sender en familie på et ferieophold, må vi give afslag til fem familier. De nyeste beregninger viser, at 80 procent af ansøgerne til feriehjælpen må vi skuffe, siger han til avisen.

Man kan selv finde Dansk Folkehjælps nye kampagne ’Del dit sommerdanmark’ på linket her.