Cyklist overfaldet af mænd på knallert

En 48-årig mand fra Slagelse blev natten til onsdag ramt i baghovedet med en hård genstand, da han kom cyklende på Slagelsevej i Sorø.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En flænge i baghovedet var resultatet af et overfald, som en 48-årig mand fra Slagelse onsdag nat blev udsat for.

Manden kom kørende på cykel ad Slagelsevej tæt ved Ankerhus i Sorø, da han blev overrasket af 2 passagerer på en knallert, der slog ham i hovedet.

Det skriver sn.dk.

Slap uden alvorlige skader

Manden slap fra overfaldet uden alvorlige skader, men politiet har dog, ud fra den 48-åriges beskrivelse af hændelsen, en formodning om, at mændene brugte et våben i form af et plasticrør eller en trækæp. 

- Det var selvfølgelig mørkt, og derfor har det været svært for manden at se, hvad der skete, men han har givet udtryk for, at det var noget rundt og hårdt, siger Hugo Larsen, vicepolitikommissær fra lokalpolitiet i Slagelse, til TV2 ØST. 

Politiet har ikke umiddelbart en formodning om, at den 48-årige og overfaldsmændene kendte hinanden i forvejen, men oplyser til gengæld til avisen, at en lignende episode foregik på cirka samme sted i sidste uge.

Mændene på knallerten bar begge mørkt tøj.

Politiet hører gerne fra vidner, der har oplysninger i sagen. Har du set eller hørt noget, eller ved du, hvem gerningsmændene er, bedes du derfor ringe på telefonnummer 1-1-4.