Correll kræver kæmpebeløb af sparekasse

Tidligere ejendomsmatador Christian Correll har planer om at sagsøge Sparekassen Sjælland for flere hundrede millioner kroner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den tidligere ejendomsmatador Christian Correll var mandag mødt op i Fogedretten i Holbæk for at følge tvangsauktionerne over nogle af de ejendomme, der var hans livsværk.

Da den kendte Sorø-forretningsmand gik konkurs i 2008, solgte han omkring 100 ejendomme over det meste af Sjælland videre til sin kone Jytte, og hun blev erklæret konkurs sidste år.

Vil sagsøge sparekassen

I en pause under tvangsauktionerne kunne Christian Correll så fortælle dagbladet Nordvestnyt, at han vil sagsøge Sparekassen Sjælland. For han mener, at sparekassen ikke havde styr på noget som helst, og at konkursen ikke var nødvendig.

- Sparekassen Sjælland siger, at min kone og hendes selskaber har en gæld til dem på 288 millioner kroner. Men da hun købte ejendommene af mig, skyldte hun sparekassen 28 millioner kroner. Så de har lagt alle mulige ting over på hende. Ejendommene burde også give 20-25 millioner kroner om året i overskud. Derfor vil jeg forsøge at sagsøge dem for flere hundrede millioner kroner, sagde Christian Correll.

Correll skylder penge

Hos Sparekassen Sjælland tager man Christian Corrells anklager roligt.

- Det sidste, vi ønsker med enhver kunde, er en konkurs, og det opstår kun i den situation, hvor kunden ikke kan honorere sine betalinger. Det er altså familien Correll, der skylder sparekassen penge og ikke omvendt, siger ordførende direktør i Sparekassen Sjælland Lars Petersson til dagbladet Nordvestnyt.