Correll-køber står frem

Køberen af en række konkurs-ramte ejendomme i Sorø står nu frem.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nu afsløres det, hvem der står bag firmaet Admiral DS 2, som i sidste uge købte en række af de ejendomme i Sorø, der tidligere var ejet af Christian Correll. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

Det er det københavnske ejendomsselskab Re-Cap A/S, som er børsnoteret. Det afslører selskabets bestyrelsesformand Henrik Frisch.

- Vi mener, at vi kan udvikle de her ejendomme til nogle gode ejendomme. Vi har indtryk af, at de ikke har været vedligeholdt så godt de sidste år, men vi mener, at vi kan gøre en god investering ved at passe og pleje dem fremover, siger Henrik Frisch til DAGBLADET.

Vil fortsætte opkøb

I en fondsbørsmeddelelse oplyser Re-Cap, at man regner med at købe ejendomme for omkring 750 mio. kr. over de næste 3-4 måneder.

Hidtil har Re-Cap købt ejendomme i Sorø og Slagelse, men Henrik Frisch bekræfter, at man vil fortsætte med at byde når ejendomme i Ringsted og Holbæk kommer på tvangsauktion de kommende måneder.

Formelt er det firmaet Admiral DS 2, der køber ejendommene. Admiral DS 2 er et datterselskab til Admiral Capital Denmark, som Re-Cap A/S ejer 70 procent af.