Claus Meyers deliforretninger i økonomisk krise

TV-kokken Claus Meyer har svært ved at få sine deli-forretninger til at løbe rundt. Egenkapitalen er væk, og Claus Meyer skal nu ud og finde ny investor.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Den gastronomiske iværksætter, tv-kokken Claus Meyers deli-forretninger er i store økonomiske vanskeligheder. For få måneder siden forlod partneren Claus Tingstrøm forretningen, og nu skal Claus Meyer ud og lede efter en investor, der kan få madfirmaets økonomi på ret køl.

Begge Claus Meyers Deli-forretninger på Frederiksberg og i Magasin, kører med massive underskud - samtidig er egenkapitalen ifølge Erhvervsbladets oplysninger væk. I 2006 gav deli-konceptet Claus Meyer et underskud på knap halvanden millioner kroner.

- Jeg vil gerne åbne flere butikker, men må erkende, at jeg ikke kan klare det alene, som jeg ellers troede i starten. Derfor arbejder jeg netop nu på at finde en investor, som kan hjælpe med at løse opgaven, siger Claus Meyer.

Trods de økonomiske vanskeligheder har Claus Meyer planer om at åbne endnu en deli-butik i København, efter at han tidligere på året måtte sige farvel til sin mangeårige kompagnon Claus Tingstrøm. Sammen drev de Meyer & Tingstrøm

Personalerestauranter, der styrede over 50 kantiner rundt omkring i landet.

Claus Meyer påpeger da også, at han nu har mulighed for at flytte kapital fra kantinefirmaet til sine deli-butikker, for dermed at rette op på firmaets skrantende likviditet. Ud over at sælge delikatesser er Meyers Deli også take away, spisested og kaffebar, men Claus Meyer erkender, at der stadig er en masse ting omkring konceptet, der skal ændres.

- Vi skal have kigget på sortiment, åbningstider og vores webshop. Det er vi nødt til for at kunne tjene penge og udvide forretningen, så vi får de fire-fem butikker, som jeg mener er optimalt, siger han.

Meldingen om de økonomiske vanskeligheder kommer efter et problemfyldt år for Claus Meyer. Sidste års efterårsstorme og massive oversvømmelser gik hårdt ud over kokkens projekt med vin- og frugtavl på Lilleø nord for Lolland, og i december i fjor kom hans frokostkøkken på Østerbro under mistanke for at have smittet 90 mennesker med roskildesyge.

/ ritzau /


Nyhedsoverblik