Chokeret familie vil klage over vagtlæge

Søn til afdød radiovært vil klage over den vagtlæge, der sendte faderen hjem på trods af hans klager over voldsomme smerter i brystet

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Familien til den 52-årige, nu afdøde, radiovært ved Radio Joy i Ringsted forstår ikke, hvordan en vagtlæge kunne sende deres mand og far hjem, efter at han havde henvendt sig til lægen med stærke smerter i brystet og den venstre arm.

Derfor vil familien nu ifølge Dagbladet klage over vagtlægen.

- De fleste ved, at disse smerter betyder, at der er noget helt galt, siger sønnen Martin Nielsen, hvis far faldt om i indkørslen, da han kom hjem fra vagtlægen på Ringsted Sygehuse sidste torsdag, og kort efter døde på sygehuset.

- Vi klager over vagtlægen på et tidspunkt, men ikke lige nu. Vi vil gerne lige have lidt ro over det hele først, siger sønnen

Onsdag besluttede Embedslægen på Sjælland sig i øvrigt for at tage sagen op på eget initiativ efter at have læst om Allan Nielsens død.

- Jeg vil nu indhente oplysninger for at afgøre, om der er belæg for at rejse en tilsynssag, siger embedslæge Marianne Adelhort.

Hun vil blandt andet se på de papirer, som lægevagten ligger inde med. Mener hun, at der er belæg for at rejse en tilsynssag, vil forløbet blive undersøgt nøjere for at afgøre, om der skal gives en påtale til den læge, der tilså Allan Nielsen.