Brugs kapper tre en halv meter af nybygget forretning

Efter flere ugers kritik kapper ledelsen af SuperBrugsen Lendemark på Møn nu tre en halv meter af højden på en udvidelse af forretningen, så bygningen kun bliver fem meter i stedet for de planlagte 8,5 meter. skriver Sjællandske.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Byggeriet har for længst holdt rejsegilde, så nu må man fjerne tagspærrene, så man kan gøre murene tre en halv meter lavere, så man kan opfylde lokalplanen for området.

Det høje byggeri er godt nok i overensstemmelse med Vordingborg Kommunes byggetilladelse, der til gengæld ikke var i overensstemmelse med lokalplanen for området.

Det har man været stærkt utilfredse med i Foreningen af Bygnings- og Landskabskultur Møn, hvilket man ikke har det godt med i SuperBrugsens top hos formanden Michael Larsen og uddeler Finn Skaaning.

- Vi er i gang med at tabe ansigt allesammen, og det kan vi ikke leve med, siger uddeler Finn Skaaning.

- I Sjællandske har der været skrevet flere artikler, hvor der er rejst tvivl, om SuperBrugsens ledelse og bestyrelse har handlet i "god tro". Det er vi meget kede af. På den baggrund påtager vi os en del af ansvaret for hele miseren omkring forløbet, siger formanden og uddeleren til Sjællandske.