Brøndbyfans spærres inde

På søndag får B. Frem besøg af superligaklubben Brøndby. Og sikkerheden på Sakskøbing Stadion er i top, når pokalkampen fløjtes i gang. Det lover næstformanden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

På søndag når klokken slår 17.30 vil omkring 4.000 fodboldfans - halvdelen formentlig Brøndby-tilhægere - fylde godt op på tribunerne på Sakskøbing Stadion.

Det har fået B. Frem til at opruste:

 - Lige siden lodtrækningen har vi arbejdet hårdt på sikre stadion bedst muligt, og vi synes, vi har tjek på det, siger Lars Ødegaard, der er næstformand i B. Frem til TV2ØST.

Skrækscenariet er Århus Stadion i søndags. Her forcerede brøndbyfans en barriere og angreb AGF's sikkerhedsvagter med slag og spark. Det skulle nødigt gentage sig i Sakskøbing. Derfor har B. Frem allieret sig med Brøndby:

- Vi har haft besøg er deres sikkerhedschef. Han har givet os gode råd, og politiet er også inde over, fortæller Lars Ødegaard.

Omkring 75 sikkerhedsvagter - både lokale og fra superliga-klubben - skal holde øje med tilskuerne. Og så skal et 1,8 meter højt og 525 meter langt hegn holde brøndby-tilhængere fra hjemmepublikummet:

- Det burde være nok. Vi kan i hvert fald holde klubbernes tilhængere adskilt, siger Lars Ødegaard.