¨

Brød ind hos sovende kvinde

To maskerede mænd med baseball-køller brød onsdag ind hos en sovende kvinde i Føllenslev. Kvinden vågnede ved indbruddet, og hendes skrig fik gerningsmændene til at flygte.

Klokken 10.40 torsdag modtog politiet anmeldelse om indbrud i en villa på Kalundborgvej i Føllenslev. I huset sov en 44-årig kvinde. Hun blev naturligvis meget forskrækket, da hun vågnede op og konstaterede, at der stod to maskerede mænd i huset. Kvinden skreg op, og det fik gerningsmændene til at forsvinde fra stedet. De flygtede fra stedet i en hvid varebil.

Gerningsmændene brød ind i huset ved at knuse en rude, og det var knusningen af ruden, der fik forurettede til at vågne.

Gerningsmændene beskrives som: A, mand, intet om alder, 175-180 cm, muskusløs af bygning med smalle hofter, iført sort strikket hætte med hul til øjne og mund, sorte strikhandsker, sort Pilot jakke og medbragte et baseball kølle i den ene hånd. B: Mand, intet om alder, 175 -180 cm. tæt af bygning, bredskuldret, iført sort hætte med hul til øjne og mund, sorte strikhandsker, kort sort pilot jakke. Medbragte muligt et baseball-bat.

Bilen beskrives som en hvid kassebil, mulig hvid lastbil med lukket aluminiumskasse. På bilen muligt et logo mrk. TNT.

 

Lokalpolitiet i Kalundborg vil meget gerne have oplysninger til sagen. Ring 114 eller 59511448.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App