¨

Brand i rockerborg var påsat

Foto: TV ØST

Branden i en Bandidos-rockerborg i Nordsjælland var påsat, fastslår politiet nu. Kilder i miljøet mener, at Næstvedrockere kan være gerningsmændene.

Det var ikke tilfældigt, da der natten til 20. november gik ild i Bandidos' rockerborg i Kvistgård ved Helsingør. Politiet slår nu fast, at branden var påsat, skriver Ekstra Bladet på sin hjemmeside.

- Vi har fået noget videomateriale, der viser, at branden var påsat. Svarene fra de tekniske undersøgelser har vi ikke fået endnu. Men på videomaterialet kan man se nogle personer stikke ild, siger Michael Hellensberg, efterforskningsleder, Nordsjællands Politi.

Både bygningen, 10 motorcykler og en lystbåd gik til under branden, der også kunne have endt med at koste menneskeliv, idet 4 personer sov i bygningen, da branden brød ud klokken 2.40.

Flere sammenstød

Ifølge avisen siger kilder med indsigt i miljøet, at gerningsmændene muligvis skal findes blandt medlemmer af rockergrupperingen Westside Nation.

Gruppens medlemmer er udbrydere af Bandidos, og efter at de smækkede med døren i juni med hård kritik af den danske Bandidos-ledelse, har der været flere sammenstød med medlemmer af Westside Nation og Bandidos. Senest i sidste uge hvor en 22-årig mand blev dræbt af skud i sit hjem på Morsøvej i Næstved, uden at der dog er sat navn på gerningsmanden.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App