Brand i bus på motorvej

Bus med passagerer brød i brand ved Ringsted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det blev en brat start på dagen for en gruppe busrejsende, der klokken tre om natten blev vækket og sat af på Vestmotorvejen ved Ringsted, fordi der var ild i deres bus.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at chaufføren pludseligt bemærkede, at bussen mistede fart. Et øjeblik efter så han, at der var ild i motoren, og så var det ellers ind til siden og ud med passagererne.

Flammerne ødelagde alt både inde i bussen og i bagagerummet.

Det var et hold af trætte ishockeyspillere fra Nordsjælland Cobras, der så deres udstyr og personlige ejendele gå op i flammer, da deres bussen brød i brand, skriver Dagbladet Ringsted.

Ingen af spillerne kom noget til ved branden, men de må aflyse hjemmekampen mod Odense fredag, da det tager tid at få indkøbt nye skøjter og spillerdragter.

Motorvejen var kortvarigt lukket, mens Sorø Brandvæsen fik bugt med motorbranden. En ny bus fik hentet de uheldsramte ishockeyspillere.

Da bussen i dag skulle bugseres væk fra motorvejen, skabte det kø fra Tuelsø rasteplads og helt til Ringsted.

Kødannelsen var formentlig årsag til endnu et uheld. Ved 10.30-tiden kørte to lastbiler sammen, da den forreste lastbil bremsede, uden at chaufføren af den bagerste lastbil nåede at opdage det i tide.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at chaufføren i den bagerste lastbil blev klemt fast ved uheldet og var svær at få fri. Han blev kørt til Slagelse Sygehus, men er heldigvis ikke kommet alvorligt til skade.