¨

Bortvist madmarkeddirektør med bag 13 konkurser

Foto: TV ØST

Den nu bortviste direktør i MadMarked A/S i Præstø og Store Heddinge har været med i ledelsen i 13 firmaer, der gik konkurs.

Det er langt fra første gang, at Jesper Skibstrup har været med bag en konkurs. Han er tidligere direktør i MadMarked A/S i Præstø og Store Heddinge, som for nylig lukkede på grund af dårlig økonomistyring, og Fødevarewatch.dk skriver ifølge Landbrugsavisen, at Skibstrup de seneste 10 år har været med i ledelsen i 13 firmaer, der er gået konkurs.

MadMarked A/S blev forleden begæret konkurs. Meldingen var, at det skyldtes uregelmæssigheder i økonomistyringen og den måde, virksomheden er blevet drevet på. Jesper Skibstrup blev bortvist og har siden meldt sig selv til politiet.

- Jeg vedkender mig ansvaret for nogle af de overførsler, som jeg har foretaget. Nogle af dem har været tvivlsomme. Nu er jeg gået til politiet for at få undersøgt, om det er ulovligt. Det, der er hovedårsagen til problemet, er selskabskonstruktionen i madmarkederne i Præstø og Store Heddinge. Driften har aldrig givet overskud, siger han til TV ØST og påpeger, at han selv har sagt sin stilling op.

Nu har han altså været med bag endnu en konkurs. Tidligere har Skibstrup været direktør i flere selskaber med tilknytning til ejendomskoncernen Centerplan, der gik konkurs i forbindelse med RoskildeBanks krak. Derudover var han direktør for Custom House, der gik konkurs for to år siden. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App