¨

Børne-parkering forbudt

Foto: TV ØST

Slut med børneparkering - nu satser skolefritidsordningerne i Odsherred på teaterskoler, danseskoler, forfatterværksteder og billedskoler.

Almindelig leg med legobiler og tidsfordriv med perler på snor, afløses snart af et teaterprojekt  i skolefritidsordningen Ingolf i Nykøbing Sjælland. Og børnene ser hen til de nye og spændende tilbud.

-Jeg glæder mig, for jeg kan godt lide at spille roller, det er rigtigt sjovt fordi man får kostymer på, fortæller den 9 årige Sarah Øschler, der går i Skolefritidsordningen Ingolf i Nykøbing Sjælland.

Det er især børnene i 9 års alderen der skal deltage i teater-projektet, hvor professionelle skuespillere laver teater med børnene.

Projektet søsættes i Odsherred, fordi kommunen er en af 14 modelkommuner, kulturministeriet har udpeget til at udvikle kunst- og kultur, i samarbejde med lokale institutioner.

-Det handler om  at få programsat kunst og kultur i skolefritidsordningerne, så det ikke så høj grad er et pasningstilbud - altså parkering af børn - som et sted fuld af oplevelser, siger Hardy Granhøj, kulturchef i Odsherred.

Teaterprojektet laves i samarbejde med professionelle skuespillere fra Odsherred Teater.

Udover teater, kan børnene i skolefritidsordningerne i Odsherred glæde sig til forsøg med billedskole, danseskole og forfatterværksted. 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App