Borgmester vil jage rockere væk med forbud

Forbud skal forhindre rockere i at slå sig ned i Næstved igen. Sådan lyder meldingen fra borgmester Carsten Rasmussen (S).

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Rockerne må finde et andet sted at være end i Næstved. I hvert fald hvis det står til borgmester Carsten Rasmussen (S). I torsdagens udgave af Sjællandske siger han, at grupperingerne vil blive mødt med forbud, uanset hvor de måtte have planer om at slå sig ned.

Avisen kunne onsdag fortælle, at Bandidos efter en periode andre steder nu er tilbage i byen. Det bekræftede en person med relationer til Bandidos i går over for TV2 ØST, hvor meldingen var, at de er ved at etablere en ny rockerborg i Næstved.

Forbud virker

Siden juli har et rockeropgør ulmet i Næstved, efter at en gruppe Bandidos'er i protest brød ud og dannede gruppen Westside Nation, der holdt til på Præstøvej. Her lavede politikerne et forbud mod forenings- og klubaktiviteter i området, og Carsten Rasmussen håber, at flere af den slags regler kan holde rockerne væk.

- Det har set ud til at virke. Uanset hvor rockerne vil slå sig ned, så er der i byrådet stemning for at skride til handling med et sådant forbud med det samme. Jeg håber på, at rockerne vil holde sig fra Næstved og opdage, at her er ikke godt at være. Jeg håber, at de vil flytte langt ud på landet, siger han til avisen.

Ifølge Sjællandske har Bandidos planer om at slå sig ned i Jernbanegade, men det afviser kilden med rockerrelationer over for TV2 ØST.

Vedkommende siger, at beboerne på adressen har relationer til gruppen, men at der ikke er tale om et decideret tilholdssted.