Borgmester træt af trafikprop

Trafikken fra Stevns går i stå i Køge ved nyt lyskryds. Borgmester Mogens Haugaard Nielsen betegner situationen som uholdbar.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Siden åbningen af det nyetablerede lyskryds ved Søndre Viaduktvej og Søndre Allé i Køge har der været flere problemer med afviklingen af trafikken. Torsdag gik trafikken fra Stevns således fuldstændig i hårdknude med en trafikprop, der gav store forsinkelser og problemer for pendlerne til langt op på formiddagen, og det har nu fået borgmesteren på Stevns op af stolen, skriver DAGBLADET Køge.

 - Det kan vi ikke leve med. Det er en akut og uholdbar situation. Derfor har vi på kommunaldirektør-niveau henvendt os til Køge for at finde en hurtig løsning, siger Mogens Haugaard Nielsen (V), der både torsdag og fredag havde utilfredse pendlere fra Stevns i telefonrøret.

Køge-borgmester: - Det var ikke meningen
Hans borgmester-kollega i Køge, Flemming Christensen (K), siger:
- Meningen er jo ikke at skabe øgede problemer for den del af trafikken, der kommer fra Stevns. Hvis det har haft den effekt, er jeg sikker på, at det bliver der kigget på.

 Midt- og Vestsjællands Politi bebuder, at de vil sætte fokus på trafikken i krydset den kommende tid, skriver DAGBLADET Køge.