Borgmester meldt til politiet

En gruppe borgere har meldt borgmester Stén Knuth (V) og Slagelse kommune til politiet, fordi de mener, at kommunen har givet tilladelse til et ulovligt byggeri

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Under et halvt år efter at han blev valgt som Slagelse Kommunes borgmester, er Stén Knuth (V) og kommunen blevet meldt til politiet. Bag anmeldelsen står en gruppe borgere, der mener, at loven er blevet overtrådt i forbindelse med udvidelsen af Musholm Bugt Feriecenter. Det skriver Sjællandske.

- Det er vor overbevisning, at de aktuelle ulovligheder er baseret på en bevidst handling fra Slagelse Kommunes side, dam an ikke ville kunne have fået den nødvendige dispensation på lovlig vis, lyder det blandt andet i den 12 sider lange anmeldelse, som er underskrevet af Per Christensen og Poul Otto Seidel fra Tårnborg Grundejerforening og Lokalråd.

Respekt for holdningerne

Hos politiet går de i gang med at kigge på sagen, og imens tager borgmesteren anmeldelsen med så meget sindsro, som man nu kan, når man bliver politianmeldt for første gang. Han mener dog, at kommunen har fulgt reglerne, men har respekt for borgergruppens holdninger.

- Per Christensen mener, at vi gør noget ulovligt, og derfor har han meldt mig til politiet, fordi jeg er chef for Slagelse Kommune. Det har jeg ligesom ikke prøvet før, og jeg håber sandelig ikke, det bliver hverdagskost, siger Stén Knuth til avisen.