Borgercenter åbnet i Holbæk

I Holbæk har borgerne fået et nyt borgercenter med flere selvbetjeningsmuligheder.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Onsdag formiddag blev Holbæks nye borgercenter på Jernbanevej åbnet. Det var borgmester Søren Kjærgaard, der åbnede det nye borgercenter.

Åbningen markerede blandt andet et nyt arbejdsfællesskab mellem Arbejdsmarkedscenteret og Borgerservice til gavn for borgerne. Én Fælles Indgang I forbindelse med åbningen intensiveres samarbejdet mellem husets enheder; Jobcenter, Borgerservice, Familiecenter og Børnekonsulentcenter og der etableres som noget nyt en fælles information.

De nyindrettede omgivelser med informationsskærme og selvbetjeningsområder vil gøre det nemmere for borgerne uanset hvilken opgave, man kommer med, eller hvem man skal mødes med. Desuden vil medarbejderne være helt fremme på gulvet og guide og vejlede den enkelte borger i sine muligheder og hjælpe med selvbetjeningsløsningerne.

- Vi har længe haft et ønske om at kunne lave flere selvbetjeningspladser i stedet for traditionel skrankebetjening, fordi selvbetjening ofte vil være hurtigere for borgerne og samtidig give os mulighed for at hjælpe dem lidt på vej, så de måske kan klare det hjemmefra næste gang, forklarer chefen for Borger & Organisationsservice Ole Lollike. 

Peter Larsen, Holbæk, har taget billederne 1 til 3 og Henrik Hyldgaard Schmidt, Holbæk, har taget billede 4 og 5. 

Nedenstående video er indsendt af Peter Larsen, Holbæk via www.tveast.dk/sendvideo: