¨

BonBon-Land får ny direktør

Foto: TV ØST

Niels Feerup har mandag sat sig i direktørstolen i BonBon-Land i Holme-Olstrup, efter at den forhenværende direktør i efteråret stoppede.

BonBon-Land har fået ny direktør. Mandag tiltrådte Niels Feerup i sin nye stilling, som han kalder både spændende og udfordrende, skriver forlystelsesparken i en pressemeddelelse. 

- Jeg glæder mig meget. Dels fordi jeg ser et stort udviklingspotentiale i BonBon-Land, og dels fordi, jeg mener, der er et interessant perspektiv i at være en del af Parques Reunidos (ejer af BonBon-Land red.), siger Niels Feerup, der med en baggrund fra blandt andet Lalandia og Club La Santa har en bred erfaring med, hvad der skal til for at gøre gæster glade.

- Jeg sætter pris på det samspil, der er mellem den oplevelse, som leveres, og det gæsterne forventer. BonBon-Land skal være en god oplevelse for børnefamilierne til en fornuftig pris. En dag i BonBon-Land skal være noget, der stimulerer børns fantasi og gør dem glade.

- Jeg har læst både de gode og de knap så gode kommentarer på de sociale medier. Det giver mig et udgangspunkt til at se: Hvad er vi gode til, og hvad er vi er knap så gode til? Vi skal arbejde videre med de ting, vi er gode til, og tage hånd om nogle af de ting, som gæsterne kritiserer BonBon-Land for. Når gæsterne får en oplevelse, der svarer til det, de forventer, kommer de som regel igen – det er et vigtigt mål for os i fremtiden.

En vigtig arbejdsplads

Niels Feerup ser det som sin første opgave at lære mere om, hvordan BonBon-Land fungerer og finde ud af, hvordan den nuværende identitet kan komme til at spille sammen med en positiv udvikling af forlystelsesparken.

- Når vi taler branding, mener jeg, der findes en række forskellige muligheder, vi skal have kigget på sammen med vores ejere, Parques Reunidos. De driver 56 forlystelsesparker rundt om i verden og har en masse erfaring, som vi kan trække på. BonBon-Land er desuden en vigtig arbejdsplads for lokalområdet. Vi befinder os i en hård konkurrence med andre brancher og områder, men jeg er sikker på, at de erfarne medarbejdere, der er her på stedet, sammen med kommunen og de lokale turistorganisationer vil arbejde hårdt for at fastholde og udvikle BonBon-Land i fremtiden, siger Niels Feerup.

Parken åbner i år den 25. april.

Niels Feerup er opvokset i Nakskov, og efter nogle år med bopæl i Spanien bor han i dag København. Det seneste år har han drevet selvstændig konsulentvirksomhed og blandt andet arbejdet med turismestrategi og forretningsudvikling.

Niels Feerup overtager direktørstolen efter Thomas Jellum, der forlod BonBon-Land i efteråret 2014

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App