¨

Bodil - et år efter: - Det var virkeligt skræmmende

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 4

Dan Vedsegaard plejer at fiske ved Frølunde Fed mellem Slagelse og Korsør. Da Bodil ramte 5. december 2013 var vandet kommet skræmmende tæt på.

Stormen Bodil rasede over regionen 5. december sidste år. For Dan Vedsegaard, der bor ved Frølunde Fed mellem Slagelse og Korsør, viste stormen skræmmende styrke. Han trodsede dog stormen og tog dog et par billeder (billede 1 og 2) klokken cirka 13.45 den 5. december sidste år.

- Jeg plejer at fiske på det sted. Det var urealistisk og fuldstændig uvirkeligt at se vandet stå så højt og være så oprørsk. Samtidig var det også skræmmende, fortæller han.

Han havde næsten svært ved at forestille sig det syn der mødte ham, når han tænker på, hvordan der normalt ser ud på stedet (billede 3 og 4).

- Flere grunde ud til vandet var oversvømmet, men vi blev ikke ramt. Vi var dog ikke helt trygge, for vi kunne høre tagstene ramme jorden udenfor, fortæller han.

Send video og billeder til TV ØST

Billeder sendes til redaktion@tveast.dk (max. 10 MB per mail) – og gerne med en lille tekst, der fortæller hvor og af hvem billederne er taget. Beskriv også gerne kort historien omkring billederne.

Video oploades via www.tveast.dk/sendvideo

Se stort tema om "Bodil - et år efter" - KLIK HER

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App