¨

Blotter tog billeder af sit offer

Foto: TV ØST

En 20-årige kvinde fra Krungerup på Lolland blev torsdag antastet af en blotter. Blotteren tog også billeder af hende.

En 20-årig kvinde fra Krungerup fik sig i går ved 12.30-tiden en ubehagelig oplevelse, da hun var ude og gå tur med hunden.

Kvinden blev opsøgt af en mand, som blottede sig og tog billeder af hende. Det skriver Folketidende.

Kvinden spillede bold med hunden, og under boldspillet lagde hun mærke til, at der holdt en bil på hjørnet af Idalundvej og Birkemosevej.

- Men da hun går tilbage igen, stiger der en mand ud af bilen og åbner bagklappen på bilen. Da min datter er 20-30 meter fra ham, hiver han pludselig sit lem frem og går frem mod hende med lemmet i hånden, mens han griner smørret, fortæller den 20-åriges far, Frank Mikkelsen til Folketidende.

- Men pludselig vender han sig om og bukker sig ind i bilen, hvor han tager et spejlrefleks-lignende kamera frem, og så begynder han at tage billeder af hende.

Den kvinden blev temmelig chokeret og skyndte sig at løbe hjem og slå alarm.

- Men jeg stod ude i badet, og inden jeg kom ud på vejen, var han væk, fortæller Frank Mikkelsen til avisen.

Forholdet blev straks meldt til politiet, som har optaget rapport, og Arne Holdensen fra lokalpolitiet i Nykøbing fortæller til Folketidende, at man meget gerne vil høre fra folk, der kan hjælpe med oplysninger om mandens identitet.

Blotteren beskrives som 50-60 år gammel, 170-175 centimeter høj, lidt duknakket og skaldet. Han bar firkantede solbriller og var iført mørkeblå knickers, lyseblå skjorte og sandaler.

Signalementet af mandens bil begrænser sig til, at der er tale om en nyere sølvgrå sedan-model, muligvis en VW. Oplysninger om manden skal gives til politiet på telefon 114.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App