Blotter i børnehaven

En middelaldrende mand stak i går sin penis igennem trådhegnet til en børnehave i Asnæs. To fireårige børn var på den anden side.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

To fire-årige børn fra Asnæs Idrætsbørnehave i Teglværkskrogen i Asnæs blev i går formiddag klokken 11.00 antastet af en blotter. 

- Blotteren stak sit lem ind mellem trådhegnet, der omgiver børnehaven, fortæller stationschef Brian Christensen fra Nykøbing Politi til Nordvestnyt.dk.

De to børn blev efterfølgende afhørt af politiet. Her beskrev børnene blotteren som en 40 til 50 år gammel mand, 180 til 185 centimeter høj, tynd af bygning, med mørke øjne og iført blå sweatshirt uden skrift, blå cowboybukser, sorte snørresko og sort tophue.

- Vi vil meget gerne tale med folk, der har været i området og eventuelt har set noget i tidsrummet omkring klokken 11.00. De kan kontakte enten landbetjenten i Asnæs eller politiet i Nykøbing, siger Brian Christensen.

Tilbage i Asnæs Idrætsbørnehave er børnene allerede ude at lege på legepladsen igen.

- Vi har informeret alle børnene og deres forældre om, hvad der er sket. Det er en kedelig oplevelse, som vi allesammen selvfølgeligt helst var foruden, men børnene tager det faktisk rigtigt pænt, fortæller idrætspædagog Helle Hansen.